2022-11-02

Är Aithena en bra robotrådgivare?

Det har varit mycket snack om robotrådgivaren Aithena den senaste tiden. Aithena är en produkt från Eaconomy, ett amerikanskt företag som har utvecklat en robotrådgivare som handlar med CFD-produkter. Företaget har blivit alltmer populärt i Sverige och utomlands. Så vad är det egentligen för uppståndelse kring detta?

 

I det här blogginlägget ska vi ta en titt på hur bra robotrådgivaren Aithena är och om den verkligen fungerar så bra som svenskarna säger.

 

Vad är Aithena?

Aithena är en programvara som ger automatiserad investeringsrådgivning. Programmet är utformat för handel med CFD-produkter och ger råd baserat på dataanalys och marknadstrender.

Programmet har utvecklats av Eaconomy, ett företag med sitt huvudkontor baserat i USA. De har sin registrerade adress i London. Företagets mål är att tillhandahålla prisvärd, automatiserad investeringsrådgivning till privatpersoner och institutioner.

 

Aithena forex robot är för närvarande tillgängligt för investerare i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Storbritannien.

Hur fungerar Aithena?

 

Aithena:s programvara använder sig av artificiell intelligens (AI) för att ge investeringsråd. Programmet analyserar data för att identifiera mönster och trender på marknaderna. Utifrån denna analys ger programmet rekommendationer om vilka investeringar som ska göras eller säljas.

Rekommendationerna genereras automatiskt och kan verkställas med en knapptryckning. Investerare kan också välja att få meddelanden om rekommenderade affärer via e-post eller sms.

Aithena tar inte ut några avgifter för sina tjänster. Investerare måste dock ha ett konto hos en mäklare som stöder CFD-handel för att affärerna ska kunna utföras.

Vill du också börja med robothandel? Öppna ett konto här!

 

Är Aithena lönsamt? 

Aithena hävdar att dess AI-baserade teknik gör det möjligt att generera konsekventa vinster oavsett marknadsförhållanden. Programmet har enligt uppgift genererat en årlig avkastning på över 30 % sedan starten.


Eaconomy är ett privat företag och avslöjar inte sina finansiella uppgifter offentligt. Enligt PitchBook har företaget dock tagit in 21 miljoner dollar från riskkapitalister sedan 2018.

En automatisk handelsrobot som slagit OMXS30 sedan 2014

TA Algo Logotyp.png
  • Fullt Automatisk Trading

  • Kan Tjäna i Björnmarknader

  • Kostnadsfri För Svenska kunder

  • Svensk Support Ingår 

 

En video som visar hur Aithena arbetar "in-action".

Slutsats

Baserat på den information vi kunde hitta verkar det som om Aithena är en legitim robotrådgivare med en framgångsrik historik. Den AI-baserade tekniken gör det möjligt för programmet att generera konsekventa vinster oavsett marknadsförhållanden. Om du letar efter en automatiserad investeringslösning med potential för hög avkastning kan Aithena vara värt att överväga.

Vill du handla med en automatisk trading robot? Registrera dig här!

Cryptosoft logotyp.JPG
Cryptosoft logotyp.JPG

Handla Bitcoin och andra kryptovalutor med en trading robot från CryptoSoft.

  • Fullt Automatisk Trading

  • Globalt Erkänd Robot

  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.