2021/04/09

Anon System: Lev i frihet medan du utnyttjar kryptomarknader dagligen!

En stor skillnad mellan denna handlare och andra är att det verkliga priset på värdepapper skickas till mäklarens server efter ett flertal minuter. Med anon system går det att ansluta sig direkt till huvudmarknadsservern och ta fördel av mindre fördröjning.

Läs nedan om varför Anon System kan vara en långsiktig vinnare över de just nu mer använda systemen som finns på marknaden!

RESULTAT

Eftersom att alla användare inte handlar med sina riktiga namn utan med användarnamn så är detta något unikt och banbrytande.

Eftersom Anonsys värderar din integritet starkt så ger vi dem ett högt betyg!

Anonym Trading

Marknadsscan

Bra vinster

BETYG

9.4/10

 

Vad är Anon System?​

Anonsys inspirerades då tidigare medlemmar av grupperingen anonymous började handla och använda sig av Bitcoin. Eftersom detta är en anonym organisation som är det också viktigt att handeln sker med en diskret approach.

 Med detta trading system för Bitcoin och andra kryptovalutor så kan du alltså handla utan att använda ditt riktiga namn vid trades. Du använder istället användarnamn och blottar därför inte ditt riktiga.

Hur handlar man med Anon System app?

Precis som övriga trading plattformar som marknadsförs via oss så registrerar man ett konto i sitt riktiga namn och sedan väljer man ett alias för anonym trading.

 

Utséendet på handelsplattformen ser oftast ut som de övriga trading plattformar eftersom de brukar köra med samma infrastruktur på trading plattformen. Du väljer kryptovalutor att handla med i listan och ställer in hur stor eller stora positioner du vill lägga och riskhanterar därefter.

Anon System går även att välja som automatisk trader om det är så att man inte vill placera själv.

Är verkligen Anon System pålitligt?

Vi på Bitcoin-Robot.se kan intyga att Anon System är pålitligt.

Varje gång det kommer ett nytt handelssystem till marknaden så skapas det sidor som påstår att det är opålitligt. Detta är inget undantag för Anonsys eftersom det nästan samma vecka som det släpptes kom en drös med fake hemsidor som påstår annat.

Som med all typ av finansiell handel som ska man aldrig lita på att man kommer vinna. Du bör enbart handla med pengar du har råd att förlora och givetvis riskhantera din portfölj. Många av de handlare som har valt att testa på detta är dock mycket nöjda och därav känner vi oss nöjda med att marknadsföra dem.

 
 
 

 

Kan man bli rik på Anon System?

Detta är en väldigt bra fråga eftersom hemsidan marknadsför stora vinster på kort tid. Detta kan ibland anses vara lite för agressivt, men i verkligheten så finns det handlare som tjänar tusentals kronor dagligen genom system som detta. 

De användare som har kontaktat oss om Anonsys är mest positiva och det finns handlare som gjort en förmögenhet på deras crypto trading. Vi vill dock än en gång understryka att man också kan förlora pengar och att man aldrig bör investera mer än vad man har råd att förlora.

Läs mer om en metod som kallas för Bitcoin Method genom att klicka här!

Cryptosoft logotyp.JPG

Anonym Bitcoin Trader

david ek.jpg