Binance Sverige Recension 2022

2022-09-10

Binance, en av världens ledande kryptovalutabörser, har äntligen tillåtit kryptohandel för svenskar! Detta kommer som en välkommen lättnad för svenska handlare som har väntat på en pålitlig och säker plattform att handla på. Binance är för närvarande en av de högst rankade kryptobörserna, rankad som nummer 6 av 200 i vår lista över svenska kryptobörser med ett betyg på 8,9/10.

Är Binance Rätt Kryptobörs För Dig?

 

Binance är marknadens största kryptobörs och har ett stort antal funktioner som hjälper dig att uppnå dina handelsmål. Med bra kundservice och skydd för kundernas medel genom olika säkerhetsåtgärder är det inte konstigt att denna plattform blomstrar! De låga avgifterna i kombination med deras breda utbud gör dem överkomliga. Detta speciellt då både privatpersoner och institutionella handlare kan använda vad de erbjuder när andra börser tar ut mer per handel.

 

Alla deras fördelar är fler än deras nackdelar, vilket gör Binance till en grymt bra kryptobörs. Lär varför här nedanför!

 

Fördelar- Och Nackdelar Med Binance

Det finns en hel del anledningar till varför Binance är den kryptobörs som föredras framför andra. Här nedan kommer några anledningar:

Fördelarna

  • Säkerhet och trygghet: Binance är en 100 % säker plattform som använder den senaste säkerhetstekniken för att skydda ditt konto och din personliga information. Dessutom behandlas alla uttag manuellt av deras team för att säkerställa att dina mynt alltid är säkra.

  • Mångfald av tillgängliga mynt: Binance erbjuder ett brett utbud av mynt att handla med, inklusive både stora mynt som Bitcoin och Ethereum samt mindre kända altcoins. Detta ger dig mycket flexibilitet när det gäller att välja vilka mynt du vill handla med.

  • Låga avgifter: Binance tar ut mycket låga avgifter jämfört med andra börser, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som handlar ofta. Deras maker-taker-avgiftsmodell belönar också aktiva handlare med ännu lägre avgifter.

  • Kostnadsfria insättningar: Man behöver inte betala ett öre för att sätta in pengar på sitt konto. Det är väldigt bra!

  • Snabba exekveringar: Det går snabbt att exekvera beslut på deras handelsplattform. Glöm fördröjningar - här går det blixtsnabbt!

Nackdelarna

Här kommer några anledningar till varför folk väljer bort Binance:

  • Svår kontoverifiering: Det kan ta lång tid att få sin KYC-verifiering korrekt. Många klagar på att det är väldigt petiga och att det ibland tar längre tid än förväntat att få sitt konto godkänt.

  • Uttagsavgifter: Även fast Binance har några av de lägsta avgifterna på marknaden så är det ändå drygt med avgifter vid uttag. Det bästa hade varit om det var kostnadsfritt.

  • Säkerheten: Binance har en relativt säker plattform men har blivit hackat förr. Att man måste använda sig av deras egna plånbok (där dem håller nycklarna) är dåligt.

Cryptosoft logotyp.JPG

Auto-Trading

Prisbelönad 2021

Öppen För Reg.

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Se videon om ur man använder Binance - Steg för steg!

 

Den Billigaste Plattformen För Handel Med Kryptovalutor

Letar du efter ett billigt och enkelt sätt att handla med kryptovaluta? I så fall är Binance förmodligen plattformen för dig. Med några av de mest konkurrenskraftiga avgifterna i branschen är Binance lämplig för både nybörjare och erfarna handlare. Plattformen accepterar användare från hela världen och har fått positiva recensioner från kryptogemenskapen. Här nedan tar vi en närmare titt på vad Binance har att erbjuda. 

Binance avgifter

 

En av de mest attraktiva egenskaperna hos Binance är dess låga avgifter. Till att börja med finns det ingen avgift för insättningar. När det gäller uttag kan det, beroende på vilken valuta du tar ut, finnas en liten nätverksavgift som tas ut av blockkedjan. När du till exempel tar ut Bitcoin är nätverksavgiften 0,0005 BTC. Dessa nätverksavgifter är dock generellt sett mycket lägre än vad andra börser tar ut.

När det gäller handelsavgifter tar Binance ut en avgift på 0,1 % på alla affärer. Detta är redan mycket konkurrenskraftigt jämfört med andra börser där ute. Om du betalar med Binances egen kryptovaluta (BNB) kan du dock få 50 % rabatt på handelsavgifterna. Detta tar ner handelsavgiften till en otroligt låg 0,05 %.

 

En annan trevlig egenskap hos Binance är att de erbjuder en nivåindelad avgiftsstruktur som minskar när din handelsvolym ökar. Om du till exempel handlade mindre än 50,000 dollar under de senaste 30 dagarna skulle du fortfarande bara debiteras 0,1 %. Om du däremot handlade mer än 50 000 dollar under de senaste 30 dagarna skulle din avgift vara 0,09 %. Och om du handlade mer än 1 miljon dollar under de senaste 30 dagarna skulle din avgift sänkas ytterligare till 0,08 %.

Denna differentierade struktur belönar handlare som är aktiva på plattformen och uppmuntrar människor att handla oftare. Enligt vår mening är detta ett utmärkt sätt att stimulera handelsaktivitet utan att ta ut orimliga avgifter som vissa andra börser gör.

Bitcoin_Profit.PNG

Känd från TV

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Hög utbetalningsratio

Sverige-favorit

Kryptovalutor och betalningsmetoder
 

Binance stöder hundratals olika kryptovalutor för handel och erbjuder en av de mest omfattande listorna över stödda valutor i branschen. Oavsett vilka mynt du vill handla med är chansen stor att Binance har dem listade på sin plattform.

När det gäller betalningsmetoder finns det som vi nämnde tidigare inga insättningsavgifter oavsett vilken metod du använder (krypto eller fiat). När det gäller uttag är dock Fiat-uttag för närvarande inte tillgängliga på Binance. Så om du vill ta ut dina innehav i fiatvaluta (USD, EUR etc.) måste du först konvertera dem till kryptovaluta och sedan ta ut dem från börsen. Lyckligtvis är konverteringen på Binance snabb och enkel med deras inbyggda konverteringsmotor som automatiskt konverterar din valuta till en annan till den bästa tillgängliga kursen med minimalt glapp.

 

Slutsats

Sammantaget är Binance ett bra alternativ för svenska handlare som söker en pålitlig och säker plattform att handla på. Med låga avgifter, ett brett utbud av mynt tillgängliga och förstklassig säkerhet är det inte konstigt att Binance är en av de mest populära börserna i världen.

Gå vidare till nästa inlägg - Introduktion Till Ripple (XRP) 2022