Guide: 2019/11/23

Är Bitcoin verkligen för alla?

Vi bryter ned hetsen över kryptovalutor.

Känner du av stressen över Bitcoin och är du osäker på om det verkligen är värt att investera i? Du är inte ensam. Vi tar en titt på Bitcoins utveckling för att förstå det bättre.

Året var 2008 när Satoshi Nakamoto, dvs. den, hen, dom eller det skapade den digitala valutan Bitcoin. Första transaktionen gjordes strax därefter på en pizza för över 10.000 st hela Bitcoins och vips, år 2017, var en Bitcoin som mest värd 20.000 dollar. Men hur kunde denna utveckling ske egentligen?

Svaret är i grund och botten rätt enkelt. Det fungerar egentligen precis som en aktie. Fler företag, små som stora, valde under en period att tillåta betalningar med Bitcoin volymen ökade. När fler köper Bitcoin så innebär det att tillgången blir mindre, eftersom det max kan finnas 21.000.000 bitcoins totalt. Mer pengar byts därför ut mot kryptovalutan och kursen stiger.

Året blev 2018 och priset gick ifrån rekordnivå ner tillbaka till ca 5000 dollar i värde per BTC. Folk blev givetvis oroliga och och började även sälja av därefter. Vad detta beror på är så klart flera faktorer som spelar in, men i det stora hela sålde stora investerare av sina digitala valutor och detta gjorde att priset succesivt återgick till en lägre kurs. År 2019 har vi däremot sett en optimistisk marknad där vi kände på lite drygt 14.000 dollar i värde under en period. Dessvärre har marknaden varit ganska negativ senaste tiden men det här är förmodligen bara början.

En sak är iallafall säkert. Att alla med en Bitcoin sitter osäkra 2020.

100

Användarvänligt system

Globalt Erkänd Handelsrobot

min. insättning $250

100% Automatisk

BITCOIN DEMO KONTO

- December 2019

iq option.png

Säker & Reglerad

Trading

Lågt insättningskrav

Expert Trading

min. insättning $10

Bitcoin Trading Profit.PNG

Auto Trader

Låg Insättning

min. insättning $250

Bitcoin Algoritm

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

© 2016 - 2020 by Bitcoin-Robot.se - En Värld Av Automatisk Bitcoin Trading!

För kontakt: hello@bitcoin-robot.se

Ansvarsfriskrivning: Observera att artiklar, nyheter, recensioner och allt innehåll på denna webbplats inte bör betraktas som ett handelsråd. Arten av investeringar är spekulativ och det finns en risk att förlora det investerade kapitalet helt. När du investerar söker du ett professionellt råd och gör din egen dilligens. Denna webbplats är inte avsedd för användning i länder där handel och investeringar är förbjudna. Denna webbplats är gratis för dig att använda men vi kan få ersättning från de företag vi har på denna webbplats.