2019/11/23

ÄR BITCOIN VERKLIGEN FÖR ALLA?

Känner du av stressen över Bitcoin och är du osäker på om det verkligen är värt att investera i? Du är inte ensam. Vi tar en titt på Bitcoins utveckling för att förstå det bättre.

about-img.png

Året var 2008 när Satoshi Nakamoto, dvs. den, hen, dom eller det skapade den digitala valutan Bitcoin. Första transaktionen gjordes strax därefter på en pizza för över 10.000 st hela Bitcoins och vips, år 2017, var en Bitcoin som mest värd 20.000 dollar. Men hur kunde denna utveckling ske egentligen?

Svaret är i grund och botten rätt enkelt. Det fungerar egentligen precis som en aktie. Fler företag, små som stora, valde under en period att tillåta betalningar med Bitcoin volymen ökade. När fler köper Bitcoin så innebär det att tillgången blir mindre, eftersom det max kan finnas 21.000.000 bitcoins totalt. Mer pengar byts därför ut mot kryptovalutan och kursen stiger.

Året blev 2018 och priset gick ifrån rekordnivå ner tillbaka till ca 5000 dollar i värde per BTC. Folk blev givetvis oroliga och och började även sälja av därefter. Vad detta beror på är så klart flera faktorer som spelar in, men i det stora hela sålde stora investerare av sina digitala valutor och detta gjorde att priset succesivt återgick till en lägre kurs. År 2019 har vi däremot sett en optimistisk marknad där vi kände på lite drygt 14.000 dollar i värde under en period. Dessvärre har marknaden varit ganska negativ senaste tiden men det här är förmodligen bara början.

En sak är iallafall säkert. Att alla med en Bitcoin sitter osäkra 2020.

Bitcoin Trading Profit.PNG

Populär i Sverige

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
Bitcoin System.PNG

Kom igång snabbt

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
Cryptosoft logotyp.JPG
Cryptosoft logotyp.JPG

Handla Bitcoin och andra kryptovalutor med en trading robot från CryptoSoft.

  • Fullt Automatisk Trading

  • Globalt Erkänd Robot

  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.