2019/12/16

BITCOIN FUTURE 2020: ÄR BITCOIN FORTFARANDE EN GREJ?

Många av oss har följt kryptovågen under de senaste åren med misstänksamhet. De uppseendeväckande berättelserna om ”över natten miljonärer” lät alldeles för långt borta för att ses som en säker investeringsmöjlighet. Efter den stora pumpen 2017, där Bitcoin-värdet flög till över $20.000 så var en stor dump av värdet ett måste.

Många av oss har följt kryptovågen under de senaste åren med misstänksamhet. De uppseendeväckande berättelserna om ”över natten miljonärer” lät alldeles för långt borta för att ses som en säker investeringsmöjlighet.

 

Efter den stora pumpen 2017, där Bitcoin-värdet flög till över $20.000 så var en stor dump av värdet ett måste.

Nu är Bitcoin värt… hoppsan, det visste jag inte! Jag var precis på väg att skriva ännu en artikel om Bitcoin’s dödsfall, omedveten om den faktiska prispunkten vid börserna. Bitcoin är just nu fortfarande i det fyrsiffriga spelet som rör sig mellan $6.000 till $9.000 de senaste månaderna.

Vem skulle förväntat sig det här? De flesta som jag har pratat med i år kände inte alls till det. Bitcoin har försvunnit från pressarna och bara de människor som följer det här noga håller sig uppdaterade.

 

Men hur får människor som inte har tid att följa nyheterna varje dag alla uppdateringar? Människor som har faktiska jobb, inte de självutnämnda "Bitcoin-hodlarna" eller "krypto traders"?

 

Hur ska du ens ha möjlighet till samma information som Wall-Street har? Visste du till exempel att trovärdighetsinvesteringar just har startat sin avdelning för digitala tillgångar? Eller att den Bayerska regionalbanken, BayernLB är hausseartad på Bitcoin-aktien för att skapa en modell med ett flöde? Eller att Bitcoin Suisse är på väg att få en fullständig banklicens? Och att tyska banker får ha en en kryptotjänst med depå 2020?

 

Hur ser du till att opartiska, ofiltrerade, icke-manipulerade nyheter korsar din inkorg då och då? Det är praktiskt taget omöjligt. Först och främst så är en kryptovaluta fortfarande oreglerad, vilket gör det svårt att veta om ett erbjudande har någon laglig framtid. För det andra så håller marknaden på att städa upp efter att ICO-bubblan skapat tusentals dåliga investeringar med miljoner missfördelat i nakna ”white-papers”.

 

Och för det tredje är bitcoin verkligen svårt att förstå både från ett tekniskt perspektiv samt en grundläggande nivå vilket gör att det inte är så många som kan göra realistiska förutsägelser.

 

Är det här samtalet för alla som vet att man bör köpa när andra är försiktiga och att man bör sälja när andra är giriga? Det finns svårförtjänta pengar och lättförtjänta pengar. Och det finns svåra saker och enkla saker. Det svåra är att lära sig saker om hash-funktioner, merkle-träd och privata nycklar. Det enkla är att köpa bitcoin och utföra transaktioner i det blixtsnabba nätet.

 

Om allt detta låter främmande, så har vi en stor möjlighet för dig.

 

Vi har samarbetat med den största bitcoin-konferensen online med namnet "Bitcoin Future 2020" Den här konferensen kommer att lära dig hemligheterna från de bästa av de bästa, de smartaste av de smartaste, de som arbetar direkt med bitcoin-protokollet och som är involverade i ekosystemet sedan det tog fart 2009.

 

Om du vill lära dig mer om Bitcoin, lyssna inte på bankirer eller vanliga medier. Lyssna på dem som faktiskt bygger framtidens teknik!

 

“FÅ KUNSKAPEN FRÅN 40+ VÄRDLSLEDANDE BITCOIN-EXPERTER genom ett virtuellt sammanträde”

 

Sortimentet är en samling av vem som är vem i bitcoin: Adam Back (vd för blockstream), Giacomo Zucco, Joshua Scigala (vd för Vaultoro), Cory Klippsten (vd för GiveBitcoin), Stephan Livera (stephan livera podcast) och många fler .

 

Lyssna på toppexperternas åsikt om Bitcoin år 2020

Ska du hålla dig borta, lämna eller komma igång?

Kan en regering förbjuda bitcoin?

Är det enbart bitcoin som gäller eller andra mynt också?

Är bitcoin kvantum-säker?

Vilka är de bästa strategierna?

Vilka analyser är sunda och vilka är skräp?

 

 

Bitcoin Future 2020 är ett virtuellt toppmöte på nätet och du behöver inte betala för flygbiljetter eller dyra hotell. Stanna hemma, njut av julen med familj och vänner och logga enkelt in på konferensen för att välja de talare som intresserar dig när som helst. Beroende på vilken biljett du valde kommer innehållet att vara tillgängligt i två dagar, 6 dagar eller obegränsat.

 

All information om evenemanget och biljettförsäljningen på webbplatsen.

 

Använd koden cryptoxmas15 (Erbjudandet gäller ej längre. Vänligen se erbjudanden längre ned istället.)

Utbildning ingår

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
  • Bitcoin-Robot.se | Facebook
  • Bitcoin-Robot.se (@bitcoinrobotse)
  • Bitcoin-Robot.se (BitcoinRobotSE)
  • Bitcoin-Robot.se (@RobotBitcoin)
  • Omdömen om Bitcoin Robot
  • Linkedin

© 2021 by bitcoin-robot.se

Ansvarsfriskrivning: Observera att artiklar, nyheter, recensioner och allt innehåll på denna webbplats inte bör betraktas som ett handelsråd. Arten av investeringar är spekulativ och det finns en risk att förlora det investerade kapitalet helt. När du investerar söker du ett professionellt råd och gör din egen dilligens. Denna webbplats är inte avsedd för användning i länder där handel och investeringar är förbjudna. Denna webbplats är gratis för dig att använda men vi kan få ersättning från de företag vi har på denna webbplats.