VAD ÄR EN BITCOIN PLÅNBOK?

Om du ska köpa Bitcoin så behöver du också förvara dessa i en plånbok, precis som dina sedlar och kronor. Eftersom att Bitcoin är digitalt så behöver du därför en digital plånbok.

 

Det finns plånböcker både för din mobil eller dator, men tyvärr så är dessa inte helt säkra då man kan bli utsatt för hackers bland annat. Dessa kallas för en mjuk plånbok.

SecuX V20 hårdvaruplånbok

SecuX Hårdvara Plånbok.JPG

Funktioner

Hög Säkerhet & Skydd

Försvarsteknik på militär nivå

1000+ Crypto Coins/Tokens Support

Bluetooth

SecuX Bitcoin Butik

Recension

MJUKVARUPLÅNBOK / HÅRDVARUPLÅNBOK

Det finns i huvudsak två sorters plånböcker att förvara sina bitcoins eller altcoins i. De två sorternas plånböcker är mjukvarubaserade och hårdvarubaserade. 

För att reda ut begreppen, tänk dig skillnaden mellan molnet och ett usb-minne eller en extern hårddisk. 

De filer du har förvarade på molnet kommer du åt genom att logga in i din molntjänst med lösenord. Om du tappar bort lösenordet till molnet förlorar du åtkomsten till dina filer.

Om du däremot har filerna på ditt usbminne eller din externa hårddisk har du åtkomst till filerna så länge du har kvar usbminnet eller hårddisken.

Samma princip gäller vid förvaring av bitcoins eller altcoins i hårdvaru- respektive mjukvaruplånbok.

Om du har dina coins i en mjukvaruplånbok och du exempelvis tappar bort din telefon eller blir hackad förlorar du åtkomsten till dina coins. Om du däremot har dina coins i en hårdvaruplånbok är dina coins säkra så länge du har hårdvaruplånboken i din ägo.

COLD STORAGE / HÅRDVARUPLÅNBOK

Oavsett om du köper Bitcoin för trading eller för HODL så behöver du hålla i Bitcoin någonstans. Det absolut säkraste sättet är i dagsläget offline, men många tycker att det kan vara krångligt och tidskrävande.

 

Detta håller vi med om, och har därför sammanställt en lista över alla de mest populära hårdvaruplånböckerna så att du kan hitta rätt plånbok för dig!

BÄSTA BITCOIN PLÅNBOK  MAJ 2021

maxresdefault.jpg

Touchscreen

Få 15% rabatt genom att fylla i Kampanjkod: bitcoinrobot

Ngrave.JPG

100% offline

ledger.jpg

Bluetooth

bitbox02.png

Swiss made

Media-pic3-1.png

Backad av Binance

Frame1287_700x_edited.png

Kreditkortsformat

BESTÄLL
First-Edition-all-bulk.png

NFC ready

BESTÄLL
81uHkm3rgdL._SL1500_1024x1024@2x.jpg

Antivirus

BESTÄLL
960x0_edited.jpg

Kreditkortsformat

BESTÄLL