Vad är en Bitcoin plånbok?

Om du ska köpa Bitcoin så behöver du också förvara dessa i en plånbok, precis som dina sedlar och kronor. Eftersom att Bitcoin är digitalt så behöver du därför en digital plånbok. Det finns plånböcker både för din mobil eller dator, men tyvärr så är dessa inte helt säkra då man kan bli utsatt för hackers bland annat. Dessa kallas för en mjuk plånbok.

ledger_banner_8-5-0x4-2-0.jpg

Cold Storage Bitcoin Plånbok

Oavsett om du köper Bitcoin för trading eller för HODL så behöver du hålla i Bitcoin någonstans. Det absolut säkraste sättet är i dagsläget offline, men många tycker att det kan vara krångligt och tidskrävande. Detta håller vi med om, och har därför letat fram en enkel men super-säker Bitcoin plånbok från företaget Ledger som specialiserar sig på just detta.

BÄSTA BITCOIN PLÅNBOK

- November 2019

#

Platform

Betyg

Tjänster

Varför öppna konto?

100

Prisvärd

Extremt hög säkerhet

Kompitabel med Bluetooth

Över 100 applikationer

Enkel att använda

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

© 2016 - 2021 by Bitcoin-Robot.se - En Värld Av Automatisk Bitcoin Trading!

För kontakt: contact@bitcoin-robot.se

Ansvarsfriskrivning: Observera att artiklar, nyheter, recensioner och allt innehåll på denna webbplats inte bör betraktas som ett handelsråd. Arten av investeringar är spekulativ och det finns en risk att förlora det investerade kapitalet helt. När du investerar söker du ett professionellt råd och gör din egen dilligens. Denna webbplats är inte avsedd för användning i länder där handel och investeringar är förbjudna. Denna webbplats är gratis för dig att använda men vi kan få ersättning från de företag vi har på denna webbplats.