2021/03/29

BLI BITCOINMILJONÄR MED HODL

Kunskap är makt säger man. Tänk dig att du vill lära dig att köra bil och att läraren undanhåller viktig information för dig. Han delar inte med sig av sina hemligheter gällande kopplingen och växlarna. Så du kör runt runt på ettans växel tills det börjar komma rök från motorhuven.

 

Precis som vid bilkörning är kunskap nyckeln till nästan allt i livet. Om män bara kunde veta hur kvinnor tänker och vice versa. Eller om de stora grabbarna på wall street bara kunde dela sina insider tips med dig så hade allt varit annorlunda... eller?

Lär dig en av de effektivaste metoderna till miljonerna!

5a37e1e28e6454.7951462615136117465832.pn
 

Vet du, jag har ett litet insider tips som jag skulle vilja dela med dig, här och nu!

Det här är handelsstrategin som gjorde tusentals människor rika över en natt. Den har hjälpt tiotusentals människor ut ur fattigdom och miljontals fler kommer det bli i sinom tid. Även fast detta är offentligt tillgänglig information så vill inte finanseliten att du ska lära dig om detta. Så behandla den här kunskapen med omtanke och dela den bara med nära vänner och familj.

 
 
 
 

HODL FÖR NYBÖRJARE

Precis som namnet antyder är det en väldigt simplistisk infallsvinkel. Troligtvis skulle en treåring kunna genomföra den här strategin framgångsrikt bara han kommer förbi skärmlåset på mammas iPhone

Steg ett är att köpa bitcoin, och steg två är att hålla dina bitcoins. Båda steg kanske verkar lite väl simpla men är något mer sofistikerade när det kommer till genomförandet. Anledningen till detta är att båda stegen har en inlärningskurva som kräver en investering av din tid. Fördelen är dock att det numer finns flera nybörjarvänliga tjänster som gör både köpet och förvaringen av bitcoin enkelt och lägligt.

För bara några år sedan var det inte alls så lätt. Back in the days kring 2011 - 2012 fanns det knappt några tjänster som sålde bitcoin online. Och av de som fanns tillgängliga visade sig mångas dom att vara scams eller inte särskilt motståndskraftiga mot hackers. Att ”HODL”’a Bitcoin var väldigt svårt.

 

Det fanns bara några få bitcoinplånböcker och de hade kontrollpaneler som en Airbus 380. Om du inte var tekniskt kunnig var det inte lätt, och tro mig - mängder av bitcoin gick förlorade på grund av dåliga ”wallets”.

Numera är det lätt, bekvämt och allt du behöver är din egen tid och motivation.

KOM IGÅNG MED ATT KÖPA BITCOINS
 

Beroende på vilket land du är från och var du bor kan du försöka registrera dig på några av dessa bitcoin ”onramps”

1. Relai
2. Swan bitcoin
3. Amber
4. Onramper eller kreditkorts-widget utan KYC-krav.

 

De tre är bra då de är fokuserade på bitcoin så du slipper alla skräp-cryptovalutor som andra kommer vilja att du köper.
 

OM dessa alternativ inte fungerar kan du även prova handla med altcoins via exchanges som

binance
kraken
bitstamp
phemex
coinbase
therocktrading
bullbitcoin
okcoin
kucoin
bitflyer
hitbtc
bitcoinde
bitpanda

 

Men iaktta stor försiktighet. Dessa sidor exponerar dig mot hög risk och du kan förlora ditt kapital. Du kan bli indragen i trading och förlora din bitcoin. Dessa sidor kan frysa ditt konto på grund av att de saknar något av dina KYC-dokument eller på grund av misslyckad verifieringsprocess.

 

HANDLA ANONYMA BITCOINS 

Ett väldigt viktigt kapitel som vi dock bara kommer att vidröra I den här artikeln är din anonymitet. Vänligen läs artiklarna listade nedan för att utbilda dig kring riskerna med KYC. För att köpa bitcoins MER anonymt rekommenderar vi dessa sidor:

hodlhodl.com
paxful.com
bisq.network
localcrypto.com

HUR DU HODL BITCOINS

HODL strategin är den dolda mästaren av alla handelsstrategier. Det låter för enkelt för att vara sant och därför faller den ofta bortglömd, men sanningen är att buy and hold är the name of the game. Varför, undrar du? För att svara på den frågan måste vi först klättra ner för trappan till Vatikanens Bibliotek och titta på de gamla böckerna Österrikiska Ekonomer som Carl Menger, Otto von Bähm Bawerk, Hayek, Mises, Rothbard med flera (Jag har länkat några nyttiga källor i slutet av artikeln)

Det här är den viktigaste delen av ditt liv bortsett från att reproducera dig och föra vidare nästa generation av våran civilisation. Ett barn är inte tillräckligt och med två barn underhåller du bara den nuvarande befolkningsmängden. Med tre eller fler barn kan du börja bygga en civilisation.

 

Med det sagt, att HODL’a dina bitcoin är den viktigaste sysslan för den moderna människan och den fristående individen.
 

Detta gör du genom att skapa en skottsäkert, vattentätt och oförstörbart fort kring dina privata nycklar. Kom ihåg det här uttrycket.

 


INTE DINA NYCKLAR? INTE DINA COINS!

Ha alltid två backup’s på papper av dina 12 nyckelord. Använd hårdvarunyckel för högre säkerhet. Installera multisignatur- delade nycklar för summor som överstiger 1BTC.

Divsersifiera mellan olika hårdvarunycklar i det fall att du blir av med en av dessa.

Skilj mellan förvaring med eller utan KYC.

Tjänster:
- bluewallet vaults
- blockstream multisig
- specter wallet
- sparrow wallet
- unchained capital, casa
- Jade, trezor, ledger, coldcard

Läs mer om hur du kan handla med bitcoins!

Bitcoin System.PNG

Kom igång snabbt

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
CryptoSoft_Scam_eller_Äkta.JPG

Globalt erkänd robot

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
Bitcoin Trading Anon.JPG

Handla anonymt 

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital