Allt om Bitcoin Trading

Hitta din platform för Bitcoin trading hos oss! Vi listar de mest populära brokers för automatisk trading och uppdaterar dig på senaste nytt.

Hur fungerar Bitcoin Trading?

Till skillnad från aktiemarknaden så är Bitcoin samt alla andra kryptovalutor alltid vakna. Marknaden stänger alltså inte några specifika tider utan är alltid öppen för trading. Detta är en stor fördel för seriösa handlare eftersom vi alltid letar efter möjligheter att göra pengar. 

När man handlar med Bitcoin så behöver man en bitcoin trading strategi. Vissa lägger en köp position och låter den vara i hopp om ökat värde, medan andra öppnar och stänger positioner regelbundet. Detta kallas för "swing trading" och tanken är att köpa lågt, stänga högt och upprepa detta.

 

Hur utför man Bitcoin Trading på bästa sätt?

Det finns olika handelstyper när man handlar med Bitcoin. Det effektivaste är oftast automatisk trading men när man handlar manuellt så kan man antingen utföra:

Bitcoin Daytrading

Du öppnar och stänger positioner under en dag. Ett mycket volatilt men kul sätt att trada Bitcoin på som kan ge bra vinster.

Bitcoin Swing Trading

Du öppnar och stänger positioner över en vecka men kan välja att låta positioner ligga kvar över natten/nätter.

Bitcoin HODL

"Hold On For Dear Life" som det så fint heter på engelska innebär att man köper en del eller en hel Bitcoin för att sedan hoppas på att kursen ska nå en betydligt högre kurs än den man köpte in sig för. 

Bitcoin Automatisk Trading

Detta är som sagt det "effektivaste" sättet eftersom du har ett system, platform eller account manager som sköter bitcoin trading åt dig. 

BITCOIN USD TRADING

 

I regel så brukar man mäta Bitcoins nuvarande värde mot den amerikanska dollarn. Givetvis går det att trada Bitcoin mot andra kryptovalutor som Ethereum, kryptovalutor som Ripple, kryptovalutor som EOS. Det går även att trada Bitcoin mot SEK men är mer populärt att mäta den i USD.

Nedan finner du ett diagram där du ser vad en Bitcoin kostar i dollar. Diagrammet visar dagsperspektiv vilket visar utvecklingen dag för dag. Kursen som du finner till höger är alltså vad en hel bitcoin är värd i amerikansk dollar. Det gröna indikerar på att kursen stiger, och det röda indikerar på att kursen dyker.

 

TOPP 4 TRADING MED CRYPTO

- November 2020

100

Användarvänligt system

Globalt Erkänd Handelsrobot

min. insättning $250

100% Automatisk

Kryptohandel

Automatisk Trading

Account Manager

 97

100

100

Användarvänligt system

Globalt Erkänd Handelsrobot

min. insättning $250

100% Automatisk

Bitcoin Trading Profit.PNG

 97

Auto Trader

Låg Insättning

Kryptovalutor

 97

Auto / Semi Trading

Bitcoin Auto

Känd Crypto 2019

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

© 2016 - 2021 by Bitcoin-Robot.se - En Värld Av Automatisk Bitcoin Trading!

För kontakt: contact@bitcoin-robot.se

Ansvarsfriskrivning: Observera att artiklar, nyheter, recensioner och allt innehåll på denna webbplats inte bör betraktas som ett handelsråd. Arten av investeringar är spekulativ och det finns en risk att förlora det investerade kapitalet helt. När du investerar söker du ett professionellt råd och gör din egen dilligens. Denna webbplats är inte avsedd för användning i länder där handel och investeringar är förbjudna. Denna webbplats är gratis för dig att använda men vi kan få ersättning från de företag vi har på denna webbplats.