OM BITCOIN TRADING

Hitta din platform för Bitcoin trading hos oss! Vi listar de mest populära brokers för automatisk trading och uppdaterar dig på senaste nytt.

HUR FUNGERAR BITCOIN TRADING?

Till skillnad från aktiemarknaden så är Bitcoin samt alla andra kryptovalutor alltid vakna. Marknaden stänger alltså inte några specifika tider utan en Bitcoin robot är alltid öppen för trading.

 

Detta är en stor fördel för seriösa handlare eftersom vi alltid letar efter möjligheter att göra pengar. 

När man handlar med Bitcoin så behöver man en strategi. Vissa lägger en köp position och låter den vara i hopp om ökat värde, medan andra öppnar och stänger positioner regelbundet. Detta kallas för "swing trading" och tanken är att köpa lågt, stänga högt och upprepa detta.

Bitcoin System.PNG

Bra utdelning

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
 

HUR TRADAR MAN PÅ BÄSTA SÄTT?

Det finns olika handelstyper när man handlar med Bitcoin. Det effektivaste är oftast automatisk trading men när man handlar manuellt så kan man antingen utföra:

Bitcoin Daytrading

Du öppnar och stänger positioner under en dag. Ett mycket volatilt men kul sätt att trada Bitcoin på som kan ge bra vinster.

Bitcoin Swing Trading

Du öppnar och stänger positioner över en vecka men kan välja att låta positioner ligga kvar över natten/nätter.

Bitcoin HODL

"Hold On For Dear Life" som det så fint heter på engelska innebär att man köper en del eller en hel Bitcoin för att sedan hoppas på att kursen ska nå en betydligt högre kurs än den man köpte in sig för. 

Bitcoin Automatisk Trading

Detta är som sagt det "effektivaste" sättet eftersom du har ett system, platform eller account manager som sköter bitcoin trading åt dig. 

 

BTC/USD TRADING

I regel så brukar man mäta Bitcoins nuvarande värde mot den amerikanska dollarn. Givetvis går det att trada Bitcoin mot andra kryptovalutor som Ethereum, kryptovalutor som Ripple, kryptovalutor som EOS. Det går även att trada Bitcoin mot SEK men är mer populärt att mäta den i USD.

 
Bitcoin Trading Profit.PNG

Populär i Sverige

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital