2021/04/01

FUNGERAR BITCOIN ROBOT?

Har du funderat på vilket utbud som finns till mobiltelefoner? Vi går igenom den nuvarande tekniken samt förklarar vad som är och inte.

 
 

Vad är en trading app för Bitcoin robot?

När man robothandlar via mobilen så gör man det via en Bitcoin trading app. Vad som händer i praktiken är att algoritmen för en robot läser av marknaden tjugofyra timmar om dygnet, trehundra sextifem dagar om året, på enbart någon millisekund. Detta gör att man själv slipper göra tekniska analyser, trycka på köp eller sälj eller riskhantera sin portfölj.

När bitcoin robot först lanserades så var utbudet väldigt magert och det var inte många som hade råd att betala för en sådan tjänst. Det kostade oftast mer än vad det smakade samt att det inte fanns en optimerad app för trading. Dessutom var algoritmen så pass färsk att man inte riktigt visste om detta skulle bli en succé eller katastrof. Med tiden har priserna gått ned samt att algoritmen har samlat bra med information för att läsa marknaden. 

 

 

 

Vilken app för BTC handel rekommenderas?​

Det finns många handelsplattformar i dagsläget som säger sig erbjuda pilothandel. Det viktigaste för Dig när du väljer din mäklare är att du testar med en låg insättning till en början, och när du börjar se vinst kan du justera detta.

En av de mest populära robot handlare är Bitcoin Profit systemet som under flera års tid har skapat grymma resultat åt sina användare. De använder sig av en algoritm som säger sig läsa av marknaden på endast 0,001 sekunder vilket är helt fantastiskt. Du kan själv justera robothandeln och anpassa den efter Din riskprofil, och självklart kan du även diversifiera din portfölj om du vill kombinera med manuell trading.

Bästa trading app 2021

En prisbelönt app, som vissa anser är den bästa, erbjuds just nu av mäklaren IQ Option. De har vunnit pris för sin mjukvara för trading och finns tillgänglig att ladda ned till Windows, iPhone och Android. De har ett brett utbud av instrument som går att handla med direkt i deras app. Den är både snygg, smidig och fullt kompitabel för alla användare som utför trading.

 
bitcoin-code-logo.png

Automatisk handel

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
Cryptosoft logotyp.JPG
Cryptosoft logotyp.JPG

Handla Bitcoin och andra kryptovalutor med en trading robot från CryptoSoft.

  • Fullt Automatisk Trading

  • Globalt Erkänd Robot

  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.