Så Blir Man Rik: Bästa Tipsen För Dig [2022]

2022-04-29

Om man inte är född med en silversked i mun, så är det lätt att man ställer sig frågan hur man gör för att bli de. De flesta har nog drömt om att vinna på hästar och bli ekonomiskt oberoende över en natt. Många vill helt enkelt leva ett rikt liv med mycket pengar, och kollar man på trenden så har det varit så här sedan början av 90-talet.

Beroende på ålder och levnandsstandard så kanske man jagar sina första hundra tusen kronor, eller varför inte miljon. Man kanske satsar på att leva gott som pensionär eller lämna efter sig en förmögenhet till sina barn. Vissa vill lyckas som företagare och ha allt de lyxiga som livet har att komma med, men sanningen är att det är få idag som vet hur man faktiskt blir rik.

I det här inlägget går vi igenom hur man gör för att bli förmögen detta året, men först måste vi klargöra vad det faktiskt innebär att vara rik.

bli rik.jpg
 

Vad innebär det att vara rik?

Rikedom är egentligen bara ett sinnestillstånd, eftersom att man kan känna sig rik men fortfarande vara fattig, och tvärtom. Man kan också vara välsituerad genom att besitta stora summor av pengar. Att vara välbergad kan därför betyda olika saker och har inte enbart med pengar att göra. Det kan dock vara så att lycka ibland kommer med pengar, och det har i de fallen en sammankoppling.

Så här blir man rik snabbt

 

Är man ute efter stora pengar så krävs det att man lägger ner lite tid. Man måste ändra på en del fundamentala saker för att man bland annat ska generera mer pengar på sikt. Här kommer några viktiga punkter:

CryptoSoft_logo.JPG

Arbeta hemifrån

Automatisk trader

Kom igång snabbt

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Ändra ditt tankesätt

 

Om miljonärer hade tänkt som du tänker, så hade alla varit miljonärer idag. Sanningen är att det är långt ifrån alla som är det eftersom att majoriteten av alla människor tänker snarlikt. Det absolut snabbaste sättet att bli rik på är därför genom att utveckla ett nytt tankesätt.

Att ändra sitt tankesätt betyder bland annat att man ändrar på dåliga vanor som att slösa pengar. En miljonär håller koll på sina tillgångar och försöker hela tiden förbättra sin ekonomi, snarare än att försämra den. Tänk därför efter innan du beställer den där väskan du inte behöver, och träna på att hålla i dina pengar. Med övning kommer färdighet.

Umgås med rätt människor

 

Om du snabbt vill bli rik så gäller det att umgås med folk som har samma typ av mentalitet och tankesätt. På så sätt kan man utbyta idéer och diskutera motgångar samt framgångar med varandra. Det underlättar och gör det enklare att lära sig på sin resan, än när man umgås med folk som har motsatt målsättning.

Utveckla nya vanor

 

Under sin resa mot rikedom krävs det som skrivet att man ändrar sitt tankesätt, men också sina vanor. En vana som ekonomiskt framgångsrika har är att de studerar sina finansiella tillgångar. Många tar därför hjälp av finansiella rådgivare, eller folk som är duktiga på ekonomi (till exempel någon förälder, släkting eller bekant). På så sätt kan man lära sig utav andra att bli bättre på sin ekonomi.

En annan vana som rika personer ofta har är att de tar sig tid att studera potentiella investeringar. Ett exempel är om man handlar med aktier eller kryptovalutor. Då vill man först veta så mycket som möjligt om det man eventuellt tänker investera pengar i innan man satsar sina pengar. Man gör oftast tekniska analyser och läser på om investeringen, så att man har så goda förutsättningar som möjligt.

Lär dig av andra framgångsrika

 

Att följa andra personer på sociala medier, läsa böcker om framgångsrika eller se på dokumentärer kan vara ett av de bästa sätten att själv bli rik snabbare. Det beror på att man dels blir motiverad samtidigt som man får värdefulla tips som vad man kan göra, och vad man eventuell bör undvika.

FxMasterBot.JPG

Nybörjarvänlig 

Populär i Sverige

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Snabba uttag

Kan man bli rik på lön?

 

Att vara rik är en definitionsfråga, men om man har tänkt sig att man ska bli ekonomiskt oberoende av enbart lön så får man tänka om. Så länge du inte har ett topp-jobb som VD för Volvo så går det inte att göra så pass mycket pengar som lönetagare att man aldrig mer behöver arbeta.

Att arbeta för lön kan dock göra en rik på andra sätt, som att t.ex träffa snälla arbetskollegor som förgyller ens vardag. Man kanske tycker att bullarna och kaffet smakar bra i fikarummet, eller att ens plats på kontoret är kanon. Sådant kan få en att känna sig tillräckligt berikad att det blir värt att jobba för sin månadslön.

Är det svårt att bli miljonär?

 

Så länge man hela tiden går runt och tänker på att man vill bli välbergad, så gör man det svårt för sig själv. Att till exempel bli Bitcoinmiljonär är inte svårt men då skall man inte enbart göra det för pengarna utan för att du älskar det du fokuserar på. 

Passion är alltså en viktig faktor för att bli miljonär, men det krävs också lite tur. Faktum är att tur inte enbart är slumpvis, utan vi måste också vilja ha tur för att vi faktiskt ska få det.

 

Om vi tar Bitcoin som ännu ett exempel, så måste vi förutom att tro på Bitcoin också ha en värdeökning för att bli rika på de. Om vi tror på att kryptovalutan ska öka, för att vi har lagt ned tid och lärt oss om de, så är risken större att vi tar ett bra beslut och investerar i de. Om flera gör samma sak så påverkar de även marknaden i sin helhet, och du är nu ett steg närmare till rikedom.

Bitcoin_Profit.PNG

Känd från TV

Hög utbetalningsratio

Favorit i USA

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital