2021/04/01

BITCOIN ROBOT I SVERIGE

Vi har svaren för att lista de svenska alternativen till dig som vill handla på Svenska.

Om man är ny inom handel med BTC eller andra trading instrument så kan man, med all rätt, känna att det hade varit skönt med ett Svenskt språkt på handelsplattformen. Men vilka mäklare erbjuder egentligen BTC robot på vårt nordiska språk och hur fungerar en bitcoin robot? Det har vi tagit reda på så att Du kan komma igång!

kisspng-bitcoin-miner-cryptocurrency-exc
Bitcoin Mynt

Vad är Bitcoin Robot Sverige?

Allt eftersom Bitcoin samt andra kryptovalutor integreras och erkänns som ett respekterat instrument för handel så dyker det upp en hel del handelsplatser. På grund utav detta så skapades Bitcoin Robot Sverige som en portal för att hitta plattformar att handla kryptovalutor med en automatisk bitcoin-robot.

Här kan både nybörjare och erfarna handlare komma igång att tjäna pengar på mindre än 24 timmar tack vare system som är optimerade för handel med en bitcoin robot. Allt man behöver göra är att välja ett av alla erbjudanden som finns i topplistan på vår sida.

 
 

Är det många Svenskar som handlar Bitcoin?

Hur många Svenskar det är idag som faktiskt handlar med ett automatiserat system är oklart. Trots mycket reklam på nätet så verkar det inte som att det riktigt har tagit fart ännu. Detta gör att det är en betydligt mindre skara människor som faktiskt gör hundratusentals kronor i månaden och kan kalla sig rik på bitcoin.

Vart kan jag handla Bitcoin på Svenska?

Majoriteten av de mäklare som vi har listat har en tjänst där du kan handla Bitcoin automatiskt på Svenska. Detta inkluderar vad som inkluderas i paketen, dvs. en Svensktalande kontaktperson, en handelsplattform på Svenska samt insättningar och uttag via en Svensk bank.

Vi har bland annat testat CryptoSoft som erbjuder sin Bitcoin handlare även på Svenska. Du kan läsa mer om ytterligare recensioner genom att klicka här!

Är det någon skatt på trading vinster?

Oavsett om du handlar manuellt eller semi/full auto så kommer du till slut att vilja göra uttag på dina vinster. Eftersom vi i dagsläget inte har någon fullt nordisk mäklare så konverteras uttagen från euro eller dollar till sek och överförs till ditt valda betalsätt. Detta är ingenting som rapporteras till Skatteverket utan du har själv som privatperson en skyldighet att rapportera dina vinster.

Klicka här för att läsa mer om grejen bakom Bitcoin!

 
 
Bitcoin Era.PNG

Perfekt BTC Robot

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
Cryptosoft logotyp.JPG
Cryptosoft logotyp.JPG

Handla Bitcoin och andra kryptovalutor med en trading robot från CryptoSoft.

  • Fullt Automatisk Trading

  • Globalt Erkänd Robot

  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.