Guide: 2019/11/30

Bitcoin Robot Sverige: Hur Många Finns Det?

Vi har sökt svaren för att lista de svenska alternativen till dig som vill handla på Svenska.

Om man är ny inom handel med BTC eller andra trading instrument så kan man, med all rätt, känna att det hade varit skönt med ett Svenskt språkt på handelsplattformen. Men vilka mäklare erbjuder egentligen BTC robot på vårt nordiska språk?

 

Är det många Svenskar som handlar Bitcoin?

Hur många Svenskar det är idag som faktiskt handlar med ett automatiserat system är oklart. Trots mycket reklam på nätet så verkar det inte som att det riktigt har tagit fart ännu. Detta gör att det är en betydligt mindre skara människor som faktiskt gör hundratusentals kronor i månaden och kan kalla sig rik på bitcoin.

Vart kan jag handla Bitcoin på Svenska?

Majoriteten av de mäklare som vi har listat har en tjänst där du kan handla Bitcoin automatiskt på Svenska. Detta inkluderar vad som inkluderas i paketen, dvs. en Svensktalande kontaktperson, en handelsplattform på Svenska samt insättningar och uttag via en Svensk bank.

Vi har testat CryptoSoft som erbjuder sin Bitcoin handlare även på Svenska. Du kan läsa mer om algoritmen genom att klicka här!

Är det någon skatt på trading vinster?

Oavsett om du handlar manuellt eller semi/full auto så kommer du till slut att vilja göra uttag på dina vinster. Eftersom vi i dagsläget inte har någon fullt nordisk mäklare så konveteras uttagen från euro eller dollar till sek och överförs till ditt valda betalsätt. Detta är ingenting som rapporteras till Skatteverket utan du har själv som privatperson en skyldighet att rapportera dina vinster.

Vill du läsa mer om automatisk bitcoin trading? Klicka här!

 
 

BITCOIN TRADING I SVERIGE

- December 2019

100

Noggrann handel

Globalt Erkänd Handelsrobot

min. insättning $250

Användarvänligt system

iq option.png

100

Säker & Reglerad

Trading

Lågt insättningskrav

min. insättning $10

Expert Trading

Bitcoin Trading Profit.PNG

 100

Auto Trader

Låg Insättning

Bitcoin Algoritm

BlackBull.png

100

Pålitlig Trading

Handla 24/7, 365

Snabb Utbetalning

min. insättning $500

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

© 2016 - 2020 by Bitcoin-Robot.se - En Värld Av Automatisk Bitcoin Trading!

För kontakt: hello@bitcoin-robot.se

Ansvarsfriskrivning: Observera att artiklar, nyheter, recensioner och allt innehåll på denna webbplats inte bör betraktas som ett handelsråd. Arten av investeringar är spekulativ och det finns en risk att förlora det investerade kapitalet helt. När du investerar söker du ett professionellt råd och gör din egen dilligens. Denna webbplats är inte avsedd för användning i länder där handel och investeringar är förbjudna. Denna webbplats är gratis för dig att använda men vi kan få ersättning från de företag vi har på denna webbplats.