ALLT OM CFD-HANDEL

Lär dig allt du behöver veta om Contract for Difference

VAD BETYDER CFD?

 

Att handla med CFD är ett populärt sätt att utföra trading på. Det är faktiskt det populäraste handelsättet av kryptovalutor i Sverige!

 CFD är en förkortning på "Contract for Difference" vilket innebär att man istället för att köpa en guldtacka istället köper ett finansiellt kontrakt på en guldtacka. Det kallas att spekulera på kursen, och det gör man beroende på om man tror att den ska gå uppåt eller nedåt.

CFD-handel hos en mäklare

När man handlar ett CFD-kontrakt så gör man det oftast via en finansiell mäklare som erbjuder en handelsplattform. Det som sker på några knapptryck är att man ingår ett kontrakt med mäklaren där man accepterar en tillgång till ett visst pris. När kontraktet sedan löper ut så byts det ut mot kontanter som antingen är postivit eller negativt för handlaren. Detta beror på vad det faktiska värdet är i slutet perioden.

CFD-handel med Bitcoin

När man handla med Bitcoin-kontrakt så är det normalt att se större svängningar i sitt insatta kapital eftersom de flesta mäklare för krypto erbjuder en så kallad hävstång. Ett populärt ställe att göra detta på är bland annat via AxiTrader

Bitcoin Era.PNG

Utbildning ingår

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital
Bitcoin Trader.PNG

Beprövad algoritm

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital

VAD ÄR HÄVSTÅNG?

När du handlar med Krypto CFD så erbjuds i de flesta fall en så kallad hävstång. I många fall brukar det stå att hävstången är 1:2 eller kanske 1:5, men det finns vissa platformar så erbjuder så högt som 1:100. Vad det i praktien innebär är att man kan få 2x, 5x eller 100x avkastningen än det man har satsat. Det innebär också att man riskerar lika mycket åt det motsatta hållet.

Trots den ökade risken med Bitcoin CFD handel så väljer majoriteten att prova på detta spännande sätt att trada på. 

FINNS DET EN BITCOIN CFD STRATEGI?

Innan du börjar med online CFD trading så är det bra med en strategi. Detta skiljer sig givetvis från person till person, men om du är en professionell krypto trader så har du oftast ett par olika strategier. 

Det vanligaste man ser vid en tradingplattform 2019 är automatisk CFD Bitcoin handel.

 

Man kan t.ex diversifiera sin portfölj och köra manuell samt automatisk trading för variationens skull.

 

De flesta platformar erbjuder detta och här på Bitcoin Robot listar vi bäst bitcoin platform varje månad!

 
 

BÄSTA CFD PLATTFORM - MAJ 2021

Bitcoin System.PNG

Kom igång snabbt

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital

Handla anonymt 

Risk varning: Du kan förlora hela ditt kapital