2022-02-19

Dolda avgifter hos Svenska kryptobörser

När man handlar på en av Sveriges största Kryptobörser möts man ofta av en text att dem inte tar avgifter - det kan teamet på Bitcoin robot snabbt dementera!


I vår analys har en börs som börjar på T ofta en enorm spread mellan köp och sälj, det vill säga mellanskillnaden mellan köp och sälj. Köper du även för flera hundra tusentals kronor kan du snabbt förlora tiotusentals kronor på att din order faller igenom hela marknadsdjupet.

Vid ett köp på 100.000 kr med deras snabbköp resulterade det i att vi fick Bitcoin för 76.000 kr istället för 100.000 kr.

Vi vill därför höja ett varningens finger för det bottenfiske som pågår på Svenska bitcoinbörser.
Till en början verkade det som att allting var bra vid mindre köp men sedan insåg vi att det med stor sannolikhet även var grundarna själva som låg bakom detta bottenfiske då dem ersatte våra ordrar under 2020, vilket vore märkligt kan vi tycka att dem ersatte detta från egen ficka, eller?

Detta fick oss som team att abrupt avbryta våra köp via T****.co som ägdes under tiden av ett svenskt bolag som är registrerade vid finansinspektionen.


Vi insåg snabbt att vill man handla bitcoin billigt gör man inte det via Svenska kryptobörser utan genom Binance eller Bitstamp.

Säkerheten kommer också i fråga med dem små resurser som Svenskar börsar har i jämförelse med internationella jättar så som Binance, Coinbase, Bitstamp.

Den enda fördelen som tyvärr många Svenskar blir lidande av är att Svenskar banker blockerar överföringar till exchanges som ej är registrerade vid Finansinspektionen.

Bitcoin System Handel.png

Spjutspetsteknik

Utmärkt handelsplattform

Passiv trader

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital
Annons

Vill du läsa fler recensioner? Du kan t.ex läsa om populära tradingplattformar här!