2022-02-19

Kan man köpa fastigheter för Bitcoin?
Svaret är JA!

fastigheter bitcoin.PNG

Du kan handla fastigheter både i norra Cypern, Turkiet och även i Dubai för Bitcoin. Det kan komma krav från svenska myndigheter att deklarera den typen av köp men den som inget vet har inget ont, som ordspråket går.

 

Idag går det till exempel att handla fastigheter i Dubai för Bitcoin med automatisk uthyrning som ger en avkastning på upp mot 8% årligen, vilket är en fantastisk avkastning i jämförelse med Svenska termer. Dubai och kryptovalutor är även ett kontant samhälle vilket gör att du enkelt kan ta ut direkt från ditt kort på Binance och leva ett decentraliserat liv för dina hårt förvärvade sparanden inom kryptovalutor.

Länk till att köpa fastigheter för Bitcoin i Dubai https://opr.ae/buy-a-property-in-dubai-with-bitcoin?

Annons
CryptoSoft_logo.JPG

Fullt automatisk

Populär handelsmjukvara

Lågt insättningskrav

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Vad bör man tänka på när man köper en fastighet med Bitcoin?

"Enligt den amerikanska tidningen Business Insider såldes 50 lyxlägenheter i Dubai för Bitcoin 2018, vilket markerar den första fastighetstransaktionen för en kryptovaluta i UAE. Under fjärde kvartalet 2017 tillkännagav två affärspartners Michel Monet och Doug Barrowman byggandet av 1 300 enheter värda 327 000 000 USD. Femtio lägenheter i Dubai lades ut till försäljning för Bitcoin."

 

Dem flesta av köparna var unga IT-Specialister som plockat ut sitt sparande från banker så som Avanza eller Barclays.

Annons
Bitcoin System Handel.png

Spjutspetsteknik

Utmärkt handelsplattform

Passiv trader

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Så här går köpesprocessen till!

Ett så enkelt sätt att köpa fastigheter för BTC förklaras av att Förenade Arabemiratens regering började introducera blockchain-systemet i alla ekonomi- och redovisningssystem redan 2016. Förutom att köpa en fastighet kan man betala elräkningar och annat relaterade till fastigheter i BTC. Blockchain används som en del av Emiratets utvecklingsstrategi för att göra Dubai till den mest avancerade staden i världen. Huvudfunktionen med att använda krypto är möjligheten att logga varje fastighetstransaktion.

 

Processen är simpel, du tar kontakt med mäklaren som ofta bjuder på ett flyg ner och hotell om du kan visa upp proof of funds eller att du är likvid nog att inhandla en fastighet. Väl på plats går det fort och dem kan ofta vara lite pushiga i jämförelse med svensk standard men här läggs det otroligt högt fokus på just kundservice.

När du hittat ditt objekt behöver det inte ta några tre månader så som hemma i Sverige för att köpa din fastighet med Bitcoin utan det kan gå relativt fort, Du får även uppehållstillstånd automatiskt när du äger en fastighet i Dubai för Bitcoin. Dubai har inga skatter och är otroligt förmånligt för Svenska kryptoentreprenörer.

Processen tar max 2 veckor från att du köpt fastigheten tills att du har nycklarna, oftast mycket snabbare än så.

 

Ta dig i kragen och flyg ner på en visning säger dem flesta svenska entreprenörerna, det kostar ingenting.

Vill du veta hur man får det korrekta Bitcoin-priset i kronor? Läs mer om detta här!