2022-02-21

Hur köper man Bitcoins automatiskt?

automatisk bitcoin handel.JPG

Det har blivit allt vanligare att man först köper kryptovaluta och sedan för över till en tradingplattform där man sedan kan hantera sin köp- och säljorder.

Det enklaste sättet att köpa Bitcoins automatiskt är genom en tradingplattform. Genom att lägga köpordrar på olika kurser så säkerställer du köp och kan handla dina btc till din önskade kurs. Du kan t.ex använda dig av Bitcoin System eller en exchange för detta ändamål. För att komma igång behöver man endast öppna ett konto.

Annons
CryptoSoft_logo.JPG

Fullt automatisk

Populär handelsmjukvara

Lågt insättningskrav

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital
 

Vart köper man Bitcoins automatiskt?

Man kan köpa Bitcoins automatiskt på valfri tradingplattform men de flesta av våra läsare väljer en av följande populära handelsplatser:

 

 

Man klickar på insättningsknappen och sätter in önskat belopp, men i snitt börjar Svenskar med 2.500 kr som första insättningsbelopp. När det är klart så kan man börja lägga köpordrar som exekveras automatiskt!

 

Är det värt att handla Bitcoins automatiskt?

Det finns många fördelar med att handla Bitcoins automatiskt. Den största fördelen är att man slipper att missa eventuella uppgångar. Eftersom att hela kryptovaluta-marknaden är så pass volatil och att experter beräknar stora rörelser framöver så rekommenderas automatisk handel av Bitcoins.

 

Det som också är en stor fördel vid denna typ av handel är att man också kan lägga säljordrar automatiskt. Det minimerar större förluster och skapar en möjlighet till att maximera en potentiel avkastning. Vid automatiskt Bitcoin-köp så ingår alltid dessa funktioner.

Annons
Bitcoin System Handel.png

Spjutspetsteknik

Utmärkt handelsplattform

Passiv trader

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

"Dollar Cost Averaging"-strategi

 

En populär strategi som även erbjuds som verktyg via majoriteten av exchanges och tradingplattformar idag är DCA som står för "Dollar Cost Averaging". Den går ut på att man köper lite Bitcoins kontinuerligt, t.ex 10 dollar varje vecka eller månad. Man kan då förvänta sig en positiv utveckling i sin portfölj långsiktigt tack vare Bitcoins historiska värdeökning oavsett volatilitet. 

För att tillämpa DCA så sätter många upp automatiskt köp av Bitcoin via sin valda  handelsplats. Det kan t.ex vara att man automatiskt gör ett kortköp varannan vecka på 20 dollar så att man kan vara säker på att det handlas Bitcoins enligt strategin.

Avancerad "Dollar Cost Averaging"-strategi

 

Om du har erfarenhet från trading så kan du förbättra din DCA-strategi genom att köpa Bitcoins när dina indikatorer från tekniska analyser ger dig en signal, istället för att enbart gå på tidsperioder som veckovis. 

Ett exempel på det här är att använda sig av "Moving Average" med 200 DMA. Så fort man hittar en översåld period så kan man ställa in DCA på ett köp. 

Vill du veta mer om övrig trading av kryptovalutor?

Du kan läsa mer här!