2022-02-21

Framtiden för kryptovalutor

kryptovalutor framtid.JPG

Vad finns det egentligen i framtiden för kryptovalutor med tanke på Centralbankens tester med CBDC-valutor så som E-krona och digitala valutor från centralbankerna i övrigt?

Kan Bitcoin överleva en komplett nedstängning från centralbankernas digitala valutor och vad händer med dem andra valutorna?

Det har vi tagit reda på!

Annons
Bitcoin System Handel.png

Spjutspetsteknik

Utmärkt handelsplattform

Passiv trader

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Flertalet gånger har Bank of England varnat om att samtliga investerare i kryptovalutor kommer att förlora allt, precis allt. Det dem flesta ej förstår när det gäller en sådan varning är att Bank of England en den absolut starkaste centralbanken i världen. Detta beror till stor grund på att deras siffror är baserade på City of London världens starkaste finanscentrum.

Vad skulle i teorin hända om dem stora blocken av länder olovlig förklarade kryptovalutor genom lagstiftning?


Med stor sannolikhet skulle vi se en försäljning som vi aldrig sett tidigare sett som t.ex vid "the great depression" samt 2008. 

Under en längre tid har Institutionella investerare sålt av Bitcoin och kryptovalutor medans retailinvesterare i andra ordalag slutkunden, varit den som köpt. Det är en oroväckande situation som dem flesta inte inser. Om storkapitalet säljer av blir det folket som står med en påse full såkallade shitcoins och även dem stora valutorna.


Dem stora kryptobolagen har som vana att aldrig ha för mycket i vardera valuta. Man har ofta en hedge med 50% på USD eller EUR. Detta är nog intelligent. Normalt sett brukar vi råda människor att aldrig ha mer än 10% av sina besparingar utspritt i Kryptovaluta - det är trots allt spektulation!

Annons
CryptoSoft_logo.JPG

Fullt automatisk

Populär handelsmjukvara

Lågt insättningskrav

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Vill du lära dig mer om fördelarna med automatisk Bitcoin-handel?

Läs mer om detta här!