Quickbit EU AB: Full Översikt 2022

2022-06-03

Om man är ute efter en kryptovaluta-tjänst som erbjuder ett alldeles eget betalkort för transaktioner och uttag i bankomater, så är Quickbit ett perfekt alternativ. De har låga avgifter och ett brett utbud av kryptovalutor. Det är en sådan här tjänst som underlättar för alla som bosatta i Sverige som vill använda sig av kryptovalutor!

 

Vad är Quickbit?

En av Sveriges kanske mest underskattade kryptobörser heter Quickbit och är ett svenskt fintechföretag. Deras tjänst är skapad för att man enklare och billigare ska kunna göra betalningar som dessutom är snabba.

Quickbit skapades år 2016 och har sedan dess börsnoterats på NGM Nordic SME.

quickbit visa.jpg

Vad händer med Quickbit?

 

Quickbits affärsidé går ut på att förenkla för privatpersoner och företag att använda samt handla kryptovalutor. De erbjuder även växlingslösningar för tjänster och butiker på nätet. Vad som gör de speciellt attraktiva är deras kryptokort som administreras via deras app. Man kan både ta emot t.ex BTC till sin Bitcoinadress på sin Quickbit-plånbok, såväl som skicka till externa plånböcker.

Quickbit avgifter

 

Quickbit tjänar pengar på de avgifter man som användare betalar när man använder deras tjänst. Att få deras VISA-kort utfärdat kostar ingenting, men för att använda det för att handla kryptovalutor så betalar man en avgift på minst 0,5 euro och som mest 2,99 euro. Man betalar den högsta nivå av avgift när det är ett köp för minst 100 euro. Det tillkommer också en så kallad "Spread" på 1 procent

 

Quickbit bjuder in till presentation av delårsrapport

Den 11 Maj 2022 kl 08:00 CET släppte Quickbit sin delårsrapport. Detta gällde för perioden 1 Januari till 31 Mars 2022. Detta presenterades dessutom samma dag under en webbpresentation samt telefonkonferans som tillägnades investerare och analytiker.

 

Presentationen utfördes av Hammad Abuiseifan som är VD, samt Simon Afeworki som är ekonomichef. De både presenterade och kommenterade rapporten. Viktigt att tillägga är att allt detta presenterades på Engelska.

Hur använder man Quickbit?

 

För att använda deras tjänst så laddar man ned Quickbit app till mobiltelefonen. Därefter behöver man, precis som hos andra svenska kryptobörser som t.ex Safello även här verifiera sig med ID-kopia.

CryptoSoft_logo.JPG

Arbeta hemifrån

Automatisk trader

Kom igång snabbt

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital
Cryptosoft logotyp.JPG
Cryptosoft logotyp.JPG

Handla Bitcoin och andra kryptovalutor med en trading robot från CryptoSoft.

  • Fullt Automatisk Trading

  • Globalt Erkänd Robot

  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.