2022-05-07

Är Safello Sveriges Bästa kryptobörs?

Safello Group AB är ett företag som anses som en av de bättre börserna för krypto i Sverige. De bjöd tidigare in till att teckna aktier i sitt företag. Ledningen är övertygade om att detta kommer att vara en bra investeringsmöjlighet när aktiemarknaden förhoppningsvis fortsätter sin uppåtgående bana och ger stor potentiell avkastning på kapital över tid med liten risk inblandad!

safello-ipo.png

Safello IPO

Den 18 december 2020 meddelade företaget att de arbetar för en börsnotering på Nasdaq First North Growth Market under första halvåret 2021. Med denna nya utveckling kommer man att kunna betjäna kunder runt om i Europa bättre och öka likviditeten för sina noterade aktier genom att öppna upp tillgången till ännu fler länder än tidigare!

För att säkerställa fortsatt tillväxt och expansion började alltså planeringen för Safello att genomföra en börsnotering. De har också åtagit sig att utveckla produkter och öka försäljningen per geografiskt område genom denna nya metod för marknadsinträde. Det kommer att introduceras med deras förmåga till snabb skalning, delvis tack vare tidigare förvärv som bitcoin.se där de redan äger 30 %.

Safello Group AB - Sätt att köpa och sälja kryptovalutor

Företaget Safello AB inledde sin verksamhet 2013 och är registrerat hos finansinspektionen. De erbjuder kunderna tillgång till att på ett säkert sätt köpa ledande kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum med hjälp av svenska kronor (SEK). Man kan även sälja kryptovalutor mot en avgift via deras plattform.

Många tycker om Safello kundtjänst eftersom att den är lättillgänglig. Är det något problem så kan man enkelt kontakta dem. Deras filosofi är nämligen att vara en säker hamn för nya kryptovalutaanvändare, samtidigt som deras ekonomiska frihet bevaras. Företagsnamnet kommer från det engelska ordet "safe" och har också rötter i att skydda människor genom att finnas där när man behöver dem som mest.

CryptoSoft_logo.JPG

Arbeta hemifrån

Automatisk trader

Kom igång snabbt

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital