2022-02-21

Är TRX en bra investering?

trx tron.JPG

Tron skapades av uTorrent grundaren Justin Tron och är en av dem stora kryptovalutorna. Man skall inte missförstå priset med tanke på den enorma mängden TRX har i omlopp.

 

TRX eller Tron som den ofta kallas har vuxit markant under dem närmaste åren men har tyvärr blivit förknippade med pyramidspel och MLM med tanke på dess enkelhet att skapa smarta kontrakt. Detta har gett valutan ett skamfilat rykte med tanke på att det är många investerare som förlorat sina livs besparingar med valutan. 


Utöver dem mörka baksidorna har Justin Tron lämnat TRX projektet och det styrs numera av en ledning. Vi i västeuropa har alltid haft svårt att anamma österländsk teknik eller teknik från grundare i öst, och vi tror att det är därför som Tron många gånger inte hittat hem hos svenska kryptoinvesterare. TRX eller Tron har dock växt enormt dem senaste 3 åren som dem flesta andra kryptovalutor och vi tror inte man skall bortse från TRX helt.


Däremot bör man vara vaksam då den inte alls steg i jämna steg i jämnförelse med ETH eller Bitcoin under den stora uppgången , även kallad "bull run" som vi såg under år 2021.

Annons
Bitcoin System Handel.png

Spjutspetsteknik

Utmärkt handelsplattform

Passiv trader

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

På en längre sikt mot år 2025, såvida att man inte ser en hård reglering mot kryptovalutor kan man nog förvänta sig en blygsam dipp tills dess att nästa halvering kommer innan Tron kommer nå nya höjder.

Du kan skicka en miljon dollar i Trons ursprungliga valuta till var som helst i världen inom några sekunder och du kommer aldrig behöva att betala för det. Tro-tokens är de inbyggda verktygstokens som distribueras av Tron-stiftelsen för alla TRC-baserade tokens. Sådana utfärdade tokens finns på huvudnätet och de hjälper till att underlätta smidiga transaktioner med blockchain. Tron-nätverket bygger på Delegated-Proof-of-Stake (DPoS) för att säkra blockkedjan. Det finns två grundläggande sätt att lagra Tron-tokens och varje token har sina egna fördelar. Du kan använda mobila plånböcker som är mycket enkla att använda och ger dig omedelbar tillgång till din kryptovaluta.

Annons
CryptoSoft_logo.JPG

Fullt automatisk

Populär handelsmjukvara

Lågt insättningskrav

Riskvarning: Du kan förlora hela ditt kapital

Vill du lära dig mer om den näst största kryptovalutan Ethereum?

Då kan du läsa mer här!